Locul din casă ce îți încarcă bateriile



 Salut,prieteni. Vă scriu din vârful patului, obosit și cu pleoapele parcă de plumb... secat de energie așteptând ca Moș Ene să vină pe la gene. Omniprezența lui Dumnezeu și pasiunea pentru povestit creează acest articol în care vreau să vorbesc despre locul din casă care vă încarcă bateriile. Nu știu cum este la voi dar eu am un loc de muncă solicitant, atat fizic cât și psihic. Îmi limitează timpul liber...
 Ca orice locuitor al acestei planete îmi place să mă relaxez, să investesc și în suflet. Visător din fire și pozitiv, doresc să construiesc un loc în casa de la țară (chiar dacă este ea bătrânească), care să poarte semnătura personalității mele. Ce ar fi mai potrivit decât mansarda? Voi ce părere aveți ?



 Îmi pun mintea la contribuție dar dacă tot suntem în era tehnologiei am intrat pe Magazin Play și am facut o cercetare asupra tuturor aplicațiilor care te ajută să observi rezultatul ideilor tale. Am petrecut o oră să caut aplicația potrivită. A meritat, nu am irosit timpul degeaba. Chintesența este MyDaylight.


 Pentru mine mansarda perfectă este un spațiu mediu și intim pe structură de lemn unde pot să îmi pun biblioteca plină de carți, un pat mare și confortabil cu o fereastră imensă care să îmi aducă inspirație atunci când vă scriu pe blog. 
 MyDaylight de la VELUX readuce visele mele la viață într-o manieră virtuală. Aplicația mi-a permis amenajarea unei încăperi reale din casă, prin simpla selectare a parametrilor-cum ar fi dimensiunea podelei, înălțimea acoperișului sau plafonul tavanului-și adaugarea ferestrelor, a pardoselii și a finisajelor de la nivelul perețiilor, sau localizarea camerei și alte date importante. După aproximativ zece minute, aplicația proiectează simularea digitală a încăperii care poate fi vazută în manieră 360 de grade sau prin intermediul realitații virtuale.












 Cei de le Velux sunt în pas cu oamenii moderni și au o pagină de facebook frumos concepută. Merită să le dați un LIKE :) https://m.facebook.com/VELUXRomania/
 Gata cu blogul, este târziu și mâine de dimineața mă trezesc la 05:45 . Aștept în comentarii să îmi spuneți care este locul din casă care vă încarcă bateriile. Aa.. Nu uitați să apreciați pagina de facebook a blogului meu.

Seară faină!






Comentarii

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Croitorașul cel viteaz

Așa cum te îngrijești tu, ai grijă și de mașina ta.

Apa înmagazinează toată istoria planetei