Tu ce ai reseta la tine in 2018?(Editorialist-Cristina Georgiana Petre) Concediul de odihnă din vară trebuie să fie unul cu adevărat special. Trebuie să-mi petrec o săptămâna de miere și cred că o să aleg Grecia. Am pus-o deja pe listă. Scrisă cu majuscule bolduită și subliniată, un concediu pe care nu trebuie să-l ratez. Iar iarna vreau să mă aștepte cu zăpadă multă pentru că în 2018 vreau să văd cât rezist la frig. Să aleg o cabană în pădure, liniște și vin fiert.


Anul asta sunt pus pe treabă. Vreau să călătoresc. 

 Pentru că munca îți ocupă trei sferturi din an, iar în timpul tău liber nu ți dorești altceva decât să te odihnești, anul asta vreau să pun piciorul în prag, și să-l pun la treabă. Vreau anul asta să-mi pun dorințele și visele pe primul plan. Știu că pe parcursul anului or să fie o grămadă de mărunțișuri care îmi vor atrage atenția și vor să-mi distrugă fiecare zi liberă, anul acesta nu vreau să le mai dau atenție. Vreau să-mi stabilesc un plan și să-l pun în acțiune.














 Am să încep cu o lista de câteva locuri pe care vreau să le vizitez și apoi să mi le distribui în funcție de perioada liberă din an. 
 Pentru că trebuie să sărbătoresc un moment special, prima călătorie pe lista va fi Sighișoara. O mică excursie de vro 3/4 nopți în care să văd frumusețea orașului.



 Probabil vor urmă câteva vizite scurte prin Bran, Râșnov, locuri foarte aproape de casă pe care nu le-am mai vizitat de când eram în generală și mergeam cu clasa.
    


 Concediul de odihnă din vară trebuie să fie unul cu adevărat special. Trebuie să-mi petrec o săptămâna de miere și cred că o să aleg Grecia.     Am pus-o deja pe listă. Scrisă cu majuscule bolduită și subliniată, un concediu pe care nu trebuie să-l ratez.
  Iar iarna vreau să mă aștepte cu zăpadă multă pentru că în 2018 vreau să văd cât rezist la frig. Să aleg o cabană în pădure, liniște și vin fiert.
Locuri puține, dar vise mărețe.

 Dragii mei, că tot suntem la acest capitol vreau și eu la rândul meu să fac o recomandare și să pun o cărămidă la resetarea vostră. A auzit cineva de : http://iamlimitless.ro/reset ?

Că să ne familiarizăm puțin, vă pun la dispoziție un slogan însoțit de un video :)

Vine vara, vrem să facem topless 
Până atunci intrăm pe : iamlimitless!

Cel mai smart program de nutriție și slăbit



"În cinci ani de experiență Limitless, nu doar că am schimbat relevant și radical viața a mii de clienți, dar am găsit formula simpla, sănătoasă, gustoasă și ultra eficientă de a remodela corporal o persoană și de a-i reeduca complet apetitul."

Cum funcționează:

 În prima luna primiți un plan de alimentație personalizat pe obiectivul dumneavoastră. Plan de care beneficiază și clienții comunității LIMITLESS și care are la bază profilul dumneavoastră nutrițional pe care îl determină prin testul lor online. În plus, din resursele lor video, excelent documentate și prezentate, veți afla ABC-ul rețetei de slăbire LIMITLESS.
 În cea de-a două luna de program deja veți fi capabili să structurați un meniu sănătos și apetisant pentru voi și membrii familiei voastre.
 Cea de-a treia luna este dedicată chestiunilor de finețe și detaliilor secrete care țin de implementarea pentru totdeauna a unui stil de viață cu adevărat sănătos și care nu mai permite surplusului de greutate să revină vreodată în calea fericirii dumneavoastră.
 La finalul celor trei luni nu numai că veți stăpâni întocmai știința nutrițională din spatele programului LIMITLESS, dar cântarul dumneavoastră îți va da deja cele mai bune vești. Urmând întocmai principiile Reset o femeie poate slăbi între 10 și 18 kilograme până la finalul programului.

Beneficii:

Totul se întâmplă ONLINE, deci economisiți mult din timpul real pe care l-ați fi petrecut în trafic pentru a ajunge la o consultație.
 Aveți acces la cel mai bun KNOW-HOW NUTRIȚIONAL, oferit de un specialist experimentat și susținut de o comunitate puternică, indiferent de orașul în care locuiți.
 Veți beneficia de un plan bine gândit și ușor de implementat, astfel încât să nu vă mai întrebați zilnic "eu ce mănânc azi?", să nu mai ajungeți în situația de a vă înfometa și să depășiți cu SUCCES pofta nesănătoasă de dulce.




Comentarii

Popular Posts

Așa cum te îngrijești tu, ai grijă și de mașina ta.

Croitorașul cel viteaz

Apa înmagazinează toată istoria planetei