Tu ce ai reseta la tine in 2018?

Tu ce ai reseta la tine in 2018?


Tu ce ai reseta la tine în 2018? O întrebare simplă, dar atât de complexă. O întrebare ce îmi bântuie mintea în traficul aglomerat din drumul spre muncă, o întrebare ce mă deconectează de la activitățile zilnice și totodată îmi aprinde toate beculețele din mine rulând mesajul:

Încotro se îndreaptă viața mea?  

  Sunt un tânăr de 28 de ani, al cărui pahar este plin și numai poți turna apă în el. Este un principiu ce îmi guvernează viața de ceva timp.   Îmi este imposibil să transform cursul vieții, să rescriu istoria acționând în funcție de problemele nearanjate din trecut. Puzzel-ul vieții mele formează aceeași imagine. Continui să utilizez aceleași elemente.

   


  Mereu îmi fac planuri dar niciodată nu le duc la bun sfârșit. De doi ani de zile îmi tot zic să schimb locul de muncă. Nu mă regăsesc cu activitatea desfășurată, oamenii de lângă mine și modul inuman de a se trata lucrurile. Dar totul a devenit obișnuință, un mecanism ce rulează în fiecare zi la fel, fără întrerupere. O monotonie care îmi alimentează frica de schimbare. Viața mea are o viteză alarmantă: muncă 10/12 ore pe zi, plăți efectuate, treburi casnice, vizite la familie/prieteni, cumpărături de două trei ori pe săptămână.
 Îmi doresc să apăs butonul de reset, să lucrez într-un mediu care mă dezvoltă profesional/personal și să fiu înconjurat de oameni de la care am tot timpul ce învața. Să înving frica de schimbare!



 Trebuie să fac ordine în trei dimensiuni: trecut, prezent și viitor.     Încep cu prezentul. Este cel mai obiectiv. Este aici și acum. Mă va revitaliza și îmi va oferi energie. Apelez la optimism. Gândesc că totul are o rezolvare și găsesc modalități practice prin care ajung la soluția optimă. Îmi iau răgaz în fiecare zi, mă liniștesc și mă gândesc la lucrurile care îmi plac și mă fac fericit. Spun zilnic că sunt puternic și pot învinge frică de schimbare. Aplic atitudine de învingător. Citesc mai mult, și atrag ca un magnet doar piese ce îmi fac puzzel-ul vieții, colorat și plin de energie pozitivă.

  În concluzie, îmi creez o călătorie unică prin lucruri pozitive, încredere, mentalitate de învingător și oamenii care mă susțin tot timpul și care sunt un izvor nesecat de experiențe din care învăț.

  Dragii mei, că tot suntem la acest capitol vreau și eu la rândul meu să fac o recomandare și să pun o cărămidă la resetarea vostră. A auzit cineva de :  http://iamlimitless.ro/reset ?

 Că să ne familiarizăm puțin, vă pun la dispoziție un slogan însoțit de un video :) 
  
 Vine vara, vrem să facem topless 
 Până atunci intrăm pe : iamlimitless!


Cel mai smart program de nutriție și slăbit

  
  
 "În cinci ani de experiență Limitless, nu doar că am schimbat relevant și radical viața a mii de clienți, dar am găsit formula simpla, sănătoasă, gustoasă și ultra eficientă de a remodela corporal o persoană și de a-i reeduca complet apetitul." 
  
 Cum funcționează:
  1.  În prima luna primiți un plan de alimentație personalizat pe obiectivul dumneavoastră.  Plan de care beneficiază și clienții comunității LIMITLESS și care are la bază profilul dumneavoastră nutrițional pe care îl determină prin testul lor online. În plus, din resursele lor video, excelent documentate și prezentate, veți afla ABC-ul rețetei de slăbire LIMITLESS. 
  2.  În cea de-a două luna de program deja veți fi capabili să structurați un meniu sănătos și apetisant pentru voi și membrii familiei voastre. 
  3. Cea de-a treia luna este dedicată chestiunilor de finețe și detaliilor secrete care țin de implementarea pentru totdeauna a unui stil de viață cu adevărat sănătos și care nu mai permite surplusului de greutate să revină vreodată în calea fericirii dumneavoastră. 
  4. La finalul celor trei luni nu numai că veți stăpâni întocmai știința nutrițională din spatele programului LIMITLESS, dar cântarul dumneavoastră îți va da deja cele mai bune vești. Urmând întocmai principiile Reset o femeie poate slăbi între 10 și 18 kilograme până la finalul programului.
Beneficii: 

 Totul se întâmplă ONLINE, deci economisiți mult din timpul real pe care l-ați fi petrecut în trafic pentru a ajunge la o consultație. 
 Aveți acces la cel mai bun KNOW-HOW NUTRIȚIONAL, oferit de un specialist experimentat și susținut de o comunitate puternică, indiferent de orașul în care locuiți. 
  Veți beneficia de un plan bine gândit și ușor de implementat, astfel încât să nu vă mai întrebați zilnic "eu ce mănânc azi?", să nu mai ajungeți în situația de a vă înfometa și să depășiți cu SUCCES pofta nesănătoasă de dulce. 
   


Comentarii

Popular Posts

Croitorașul cel viteaz

Așa cum te îngrijești tu, ai grijă și de mașina ta.

Apa înmagazinează toată istoria planetei