Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio


Salut, prieteni! În seara asta vorbim despre Alfa Romeo Giulia 🚗 . " Alfa Romeo îmbină emoția cu moștenirea mărcii și creează un mix extraordinar de tehnologie dusă la rang de artă, performanță demnă de circuit și design seducător." Povestesc reprezentanții italieni.

Alfa Romeo este un cocktail 🍸 de emoție servit cu o istorie bogată și o combinație între tehnologie de vârf, performanță inspirată din motorsport și design seducător. Născut în Italia la Milano, brandul Alfa Romeo a mers întotdeauna între chilibrul dintre aceste trei elemente către o formă la modă și suficientă substanță, fără ca aceasta să devină o funcționalitate banală.
                                                                         Foto: www.alfaromeo.ro

DISTRIBUȚIE IMPECABILĂ A GREUTĂȚII

Plăcerea în timpul condusului este crucială, distribuția masei pentru noua Giulia Quadrifoglio este organizat într-un raport perfect de 50:50, oferind șoferului echilibru perfect între putere și control.

Caracteristica impresionantă a fost obținută datorită unei gestionări inteligente a masei, dar și prin materiale speciale, inclusiv fibră de carbon, de trei ori mai rezistentă și de șase ori mai ușoară decât oțelul.

Fibra de carbon a fost utilizată pentru :  cardan, capotă, plafon și structura de rezistență a scaunelor față. Aluminiul a fost folosit pentru componente mecanice cheie, cum ar fi motorul și sistemul de suspensie.

Frânele carbon-ceramice oferă o forță de frânare excepțională în orice condiții și în același timp ajută la reducerea masei totale a mașinii.
                                 Foto: www.alfaromeo.ro

                                 Foto: www.alfaromeo.ro

Noul sedan de mare performanță Alfa Romeo oferă tehnologii unice în clasa sa pentru un comportament dinamic de top și plăcere extremă în timpul condusului.

Giulia Quadrifoglio este singurul sedan din lume dotat cu un splitter aerodinamic activ. Realizată din fibră de carbon, este integrată în partea de jos a spoilerului față și coboară automat pentru a spori performanțele și manevrabilitatea la viteze mari.

Tehnologia Torque Vectoring poziționează noua Giulia și mai sus în fruntea segmentului. Sistemul permite diferențialului spate să controleze separat livrarea de cuplu către fiecare roată în situații limite, pentru a permite un răspuns prompt al mașinii și stabilitate crescută pe toate suprafețele.
                                 Foto: www.alfaromeo.ro

MOTOR PUTERNIC ȘI PERFORMANT

"O Alfa Romeo se remarcă întotdeauna prin inovațiile aduse motorului. De-a lungul istoriei sale bogate de 105 ani, Alfa Romeo a introdus multe premiere în industria auto, grație tehnologiilor inovatoare care contribuie la performanța de neegalat în clasa sa". Povestesc reprezentanții italieni.
                                                                      Foto: www.alfaromeo.ro

Giulia Quadrifoglio duce mai departe tradiția datorită unui nou motor V6 BiTurbo cu 510 CP, cel mai puternic motor instalat vreodată de Alfa Romeo pe un model de serie.

Propulsorul este echipat cu un sistem electronic de dezactivare a cilindrilor, pentru cea mai bună eficiență termodinamică din clasa sa, putere neegalată în segment și cuplu senzațional.

DINAMISM UNIC ÎN SEGMENT

Noua Alfa Romeo Quadrifoglio folosește materiale ultra-ușoare și ultra-rezistente, tehnologii unice în clasa sa, iar puterea demnă de un supercar și manevrabilitatea de top se traduc într-un dinamism neprețuit.

Cu cel mai bun raport greutate-putere din clasa sa (3 kg/CP), noua Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio stabilește un nou etalon de performanță în lumea sedanurilor de mare performanță: 0-100 km/h in 3,9 secunde.

Pentru nivel de echipare și motorizare accesați acest link 😉 .

Seară faină!


Comentarii

Popular Posts

Așa cum te îngrijești tu, ai grijă și de mașina ta.

Croitorașul cel viteaz

Apa înmagazinează toată istoria planetei