Mihai transformă bărbații în domni.



Salut, prieteni! Astăzi povestim despre noi... Despre noi BĂRBAȚII. Am avut ocazia să schimb câteva cuvinte cu Mihai și m-a impresionat povestea lui datorită pasiunii cu care vorbește și muncește. Este un om extraordinar. A pariat pe femei că doar ele au simțul dezvoltat pentru frumos și își doresc parteneri asortați, ca să vândă accesorii bărbătești. Cum a reușit acest pariu? Citiți-i povestea că merită!

Cetățean în orașul lui Caragiale, absolvent al colegiului Nichita Stănescu Ploiești, a intrat printre primii la Drept ( la stat, fără taxă, cu examen ), Mihai s-a apucat în anul al doilea de facultate de " biznis". " În anul 2014 am deschis, dacă pot spune așa, un magazin online cu accesorii de telefoane mobile. Atunci am considerat că mă pot ocupa de afacere fără să renunț la cursuri și s-a dovedit a fi o decizie inspirată. Îmi aduc și acum aminte, cu plăcere, de prima comandă. Era o husă de Iphone 4, despre care aveam să aflu mai târziu că a venit de la un prieten, ca să mă ajute să pornesc cu dreptul în afacere.  Atunci am fost cel mai fericit om din lume! A fost o senzație unică și credeam că voi da lovitura " povestește Mihai.

Mama lui speră și acum să îl vadă în robă de avocat.

Timp de doi ani vânzările i-au asigurat un trai decent pentru un student din provincie venit la Capitală, însă numărul uriaș de modele ale huselor pentru telefoane, care implică asigurarea unor stocuri costisitoare, l-a determinat să schimbe profilul magazinului online. 

DE LA ACCESORII GSM LA PAPION ȘI CRAVATĂ. CE A FOST ÎN CAPUL LUI OARE?

"În anul 2016, am decis să mă adresez unei piețe de nișă, în speță accesorii vestimentare. Am testat mai întâi piața și, după ce am vândut primele trei papioane, ne-am extins oferta, la 400 de produse prezente acum în magazinul nostru onore.ro . Comercializăm papioane, cravate, butoni, batiste, butoniere pentru reverul sacourilor și, de curând umbrele sau genți de voiaj. În decembrie 2017 am deschis si un stand în Galeriile Comerciale Winmarkt din centrul Ploieștiului pentru că am simțit nevoia și de a oferii consiliere clienților" povestește Mihai. 

VINDE COT LA COT CU SINGURUL ANGAJAT

Pentru a reduce costurile, își vinde singur marfa alături de o colegă. Cel mai bine vândut rămâne setul de accesorii pentru evenimente ( papion, batistă și butoni ) fiind cea mai simplă metodă pentru domni de a se " accesoriza " integral. Cele mai multe vânzări sunt cele online. Produsele comercializate de către Mihai fiind disponibile și pe : emag.ro, okazii.ro, shopmania.ro sau compari.ro . Accesoriile sunt fabricate exclusiv în România și China, cu mențiunea că produsele asiatice sunt de cea mai bună calitate. Prețurile practicate sunt între 30 și 60 de lei.

ULTIMA FIȚĂ: șosete colorate asortate cu cravata.

"Încercăm să ne diversificăm oferta introducând produse exclusiviste, precum modele de papion confecționate din lemn sau sticlă, precum și cu șosete colorate pentru că noua modă presupune asortarea acestora cu accesorii clasice, precum cravata".








Dacă doriți să cunoașteți lumea lui Mihai și de ce nu, să cumpărați accesorii bărbătești, accesul se face prin click pe banner.ul Onore.ro aflat pe partea dreaptă a paginii blogului meu. Oamenii frumoși și muncitori merită ajutați.


Zi faină să aveți!







Comentarii

Popular Posts

Croitorașul cel viteaz

Așa cum te îngrijești tu, ai grijă și de mașina ta.

Apa înmagazinează toată istoria planetei