Bosch și electrocasinice la modă.


                                                       
                                          sursă  : https://www.bosch-home.ro/


  Salutare prieteni, astăzi m-am hotărât să vorbesc despre Bosch și electrocasnice la modă. Un lucru frumos este că cei de la Bosh încearcă să țină pasul cu universul tinerilor și persoanelor care au un simț dezvoltat asupra lucrurilor făcute cu bun gust. 
  În sfârșit pe piață apare un frigider care poate fi personalizat oricând cu ușurință. Combina colorată Vario Style cu Vitafresh este primul frigider cu panouri colorate interschimbabile. Acum vă puteți decora bucătăria când va doriți. 
 Stilul, calitatea superioară și simplitatea permite personalizarea bucătăriei conferindu-i un aspect remarcabil, unic. Indiferent dacă e o culoare intensă, îndrăzneață și de sezon, sau doar un accent de culoare subtil. 


  Chiar dacă acum culoarea voastră preferată este roșu-cireașă, espresso îndrăzneț sau o culoare pură naturală, cu noul model de combină frigorifică și panourile colorate interschimbabile, reîmprospătați culoarea frigiderului oricând. Aceste panouri colorate sunt produse în Germania. 



                        sursă https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/blogvariostyle

 Vario Style de la Bosch este mereu fresh, mereu în pas cu moda. Păstrează alimentele proaspete mai mult timp. Compartimentele VitaFresh mențin întotdeauna condițiile de depozitare optime, datorită celor două zone diferite de temperatură :
  • zona uscată este ideală pentru pește și carne, alimentele pot fi depozitate igienic în două sertare separate, setate la temperatură de aproximativ 0 grade celsius.  
  • în sertarul mare inferior, umiditatea poate fi controlată cu ajutorul slider-ului, pentru a păstra prospețimea fructelor și legumelor mai mult timp.

                         sursă  : https://www.bosch-home.ro/campanii-si-noutati/variostyle

  La achiziționarea combinei frigorifice panourile interschimbabile nu sunt incluse la livrare. Panourile sunt disponibile ca accesorii opționale și pot fi cumpărate de la distribuitorii autorizați.
  
  

 Seară faină :) 




Comentarii

Popular Posts

Croitorașul cel viteaz

Apa înmagazinează toată istoria planetei

Așa cum te îngrijești tu, ai grijă și de mașina ta.