SuperBlog, maratonul bloggerilor


Bună seara, oameni frumoși! Este trecut de orele 00:00 și frumusețea acestei nopți liniștite mă face să iau o decizie importantă. Am decis să particip la SuperBlog . Sunt la început în ale blogging.ului iar acest maraton al bloggerilor este o provocare pentru mine și răspunsul la întrebarea: Acesta este drumul corect de urmat? Entuziasmat, plin de emoție și nerăbdare, aștept prima etapă având în spate dorință, încredere și multă imaginație. Chiar dacă pornesc ca un anonim, experiența va fi cu siguranță benefică.
Ediția de acum a competiției marchează 10 ani de la lansarea proiectului. Urc la bordul corabiei SuperBlog într-un an aniversar. Cât de tare, nu ? 

Ediția aniversară aduce la bord branduri precum: AIA Proiect, Answear.ro, Christian Tour, Certificat-rapid.ro, Colop, Domaz, eHalate, Exact Travel Club, Exclusiv OEM, Expressoft Technology, Extreme Travel, Hurom România, InterComFilm, Royal Boutique Hotel, Sano România, Școala de bani, Vacanțe Speciale, Vindem-Ieftin.ro .

Parteneri Media: Catchy, Chic-Elite, Cinemap, Comunicatedepresă.ro, Connect, Creadiv, Fashion8, Mujer.ro, PRwave, toateblogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor, Zile și Nopți.

Dacă vrei să faci parte din aventură trebuie să citești REGULAMENTUL COMPETIȚIEI , îți anunți participarea în SuperBlog 2018 într-un scurt articol pe blogul tău, completezi FORMULARUL DE ÎNSCRIERE .

După validarea înscrierii, îți poți accesa contul SuperBlog și, începând de la 1 octombrie, când se lansează prima probă a competiției, te invităm să-ți înregistrezi articolele în contul propriu din platforma SuperBlog, pentru a fi jurizate. Tot acolo îți vei vedea apoi și notele acordate de fiecare juriu.

     Seară faină!

Comentarii

  1. Succes in competitia SuperBlog! M-am inscris si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes! Am participat si eu o singura data anul trecut, dar nu prea e pentru mine! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mult succes pe drumul tumultuos al SuperBlog! Am trecut si eu pe acolo in cativa ani, dar din pacate anul acesta trebuie sa spun pas. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Multă baftă! SuperBlog este deopotrivă o provocare și o oportunitate de a evolua pentru orice blogger!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multă baftă și spor la scris. Este o experiență unică, frumoasă din care ai numai de câștigat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Succes! Si eu am spus PREZENT! editiei aniversare! (Y)

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ai venit in SuperBlog - editia aniversara de 10 ani! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Croitorașul cel viteaz

Apa înmagazinează toată istoria planetei

Așa cum te îngrijești tu, ai grijă și de mașina ta.